11. 01. 2016
Kedves Szurkolók! Üdv mindenkinek az Eurolanche Invasion IX naplójában! Január 12. és 26. között itt követhetitek az Invasion IX mindennapjait. Legyen szó Avs-meccsekről, kirándulásokról, egyéb élményekről, vagy csak annyiról, hogy milyen egy átlagos turista nap az USÁ-ban európai szemmel, itt találkozhattok a legrészletesebb beszámolókkal.

A napi bejegyzéseket minden este (helyi, azaz denveri idő szerint) tesszük fel ide. Amennyiben bármi késés lenne, arról mindenki időben fog értesülni. A beszámolók négy nyelven lesznek olvashatóak: angol, szlovák, cseh, és a túrák során először magyarul is.

Összesen tízen utazunk Coloradóba, Szlovákiából, Csehországból, Finnországból és Magyarországról. Kilencünknek ez az első kiruccanása Denverbe az Eurolanche csapatával.

Január 12-én reggel száll fel a gépünk Bécsből, ahonnan Londonba repülünk a British Airways jóvoltából. Négy órával később pedig már meg is kezdjük a következő, tízórás utunkat Denver felé.

Denverben helyi idő szerint 14.20-kor kell földet érnünk (közép-európai idő szerint 22.20), ahonnan az utunk egyenesen a Pepsi Centerbe vezet, hogy megnézzük az Anaheim Ducks vendégszereplését. A naplót igyekszünk a mérkőzés után frissíteni, még az este folyamán.

- Barna

14 / 14